Disclaimer

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De pagina’s op deze website is met grote zorg door Herikon B.V. samengesteld. Op deze website verstrekken wij louter informatie over onze dienstverlening en producten en wijzigingen in deze informatie kunnen ten allen tijde, zonder voorafgaande mededelingen worden aangebracht.
Herikon neemt geen aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website, het eventueel voorkomen van onjuistheden of onvolledigheden in de inhoud van de website. Herikon is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen, die ondanks controlemaatregelen, toch op de Herikon
Website zouden voorkomen.

Aansprakelijkheid voor links

Deze website bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kan Herikon b.v. niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud of gebruik van websites die met de Herikon website zijn gelinkt.
Een permanente controle van de gelinkte websites is niet mogelijk, echter mochten er onwetmatigheden geconstateerd
worden, dan zullen deze links direct worden verwijderd.

Copyright

De inhoud van deze website valt onder het Nederlandse Auteursrecht. Reproductie, aanpassing, verspreiding of enige vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Voor zover de inhoud van deze site is gemaakt door een exploitant of derde partij, liggen de eigendomrechten bij deze partijen. Mocht u schending van deze rechten constateren, verzoeken wij u ons hiervan te verwittigen.

Privacy Policy

Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Het verzamelen van persoonlijke gegevens (zoals naam, adres of e-mail adres), dit is voor zover mogelijk, op vrijwillige basis. Deze data worden gebruikt zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden.

Wij wijzen erop dat de dataoverdracht via het Internet (bijv. communicatie via e-mail) beveiligingsproblemen kan opleveren. Een volledige bescherming van gegevens tegen ongeoorloofde toegang door derden is niet mogelijk.

Het gebruik van het in het contactformulier gepubliceerde contactgegevens door derden voor de verzending van ongevraagde reclame-en voorlichtingsmateriaal is strikt verboden. De exploitanten van deze site behouden zich het recht om juridische stappen te ondernemen in geval van ongevraagde reclame, zoals spam e-mails.