Nieuw lid van het High Tech Platform Nederland

Herikon B.V. is toegetreden tot het High Tech Platform Nederland. Dit platform is een collectief van 600 bedrijven uit de (high tech) industrie. Ze zijn één van de hoofdactiviteiten van het Mikrocentrum, dat al bestaat sinds 1968.

Mikrocentrum ondersteunt bedrijven en instellingen bij het verbeteren van hun kennis en netwerk in de technische en organisatorische vakgebieden. Ze doen dit door middel van het organiseren van opleidingen, seminars en beurzen, themadagen en via het High Tech Platform. Ze beschikken over een groot relatienetwerk, vooral in de industrie, maar ook binnen de overheid, wetenschappelijke en onderwijsinstellingen.

Kennis en contacten

Hun hoofddoelstellingen zijn het verbeteren van kennis en het bevorderen van contacten tussen bedrijven. Jaarlijks nemen ruim 20.000 mensen deel aan de activiteiten. Herikon maakt hier nu ook deel van uit. Als lid kunnen wij ons relatienetwerk en kennis vergroten. Wij zijn specialist op het gebied van polyurethaan en we hebben een internationale reputatie. Wij kijken ernaar uit ook een bijdrage te kunnen leveren aan dit netwerk en zo andere bedrijven te ondersteunen.